Onze welzijnsprogramma's

De programma’s van Wellbeing Works nodigen je uit om te kiezen voor eersteklas fysieke en mentale gewoonten. We geloven sterk in een integrale aanpak en zetten daarom steeds in op deze vijf pijlers: (zelf)leiderschap, denk gezond, beweeg gezond, eet gezond en slaap gezond. We hebben verschillende programma’s, op maat van wat jouw organisatie nodig heeft. Het hele plaatje moet kloppen. Zo werk jij samen met je team aan een gezonde, bruisende en energieke werkplek. 

Gezond eten en bewegen
Een online en leuk programma dat je eet- en beweegpatroon duurzaam wil verbeteren.
Re-boost je mentale energie
Geef je psychische kracht een boost zodat je de dagdagelijkse uitdagingen beter het hoofd kunt bieden. Dit programma zorgt voor de juiste mindset voor een gelukkig leven.
Wellbeing Teambuildings
Tijd om terug te connecteren en fysiek samen te komen! Deze teambuildings zorgen voor een energieke kickstart voor het volledige team.
In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Gezondere en productievere medewerkers? Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Burn-out Preventie
Mensen zijn het allerbelangrijkste kapitaal voor een onderneming. Hun mentale welzijn is cruciaal voor het duurzaam succes van elk bedrijf.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Leiding geven binnen een hybride werkomgeving
Hoe ga je op een slimme manier om met de veranderingen in de organisatie?
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Coaching op de werkvloer of remote
Kies een keynote, workshop of infosessie die aansluit bij jouw wensen en stel zo zelf je programma op maat samen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Medische Bilan op de werkvloer
Het Medische Bilan van B-Tonic, uitgevoerd door erkende artsen, geeft je een duidelijke analyse, gevolgd door een concreet en impactvol ondersteuningsprogramma.
Scans
Om een juist zicht te krijgen op de lichamelijke, mentale en professionele conditie van je team en/of organisatie vind je hier snelle en handige tests of scans die je daar een heel eind mee op weg helpen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Wellbeing Powerboosters
Kleine energie- of troostgevers kunnen een wereld van verschil maken. Ontdek hier ons gamma aan impactvolle cadeautjes voor … jezelf of je collega’s.
De Fit Check-up
Tijdens de Fit Check-up wordt de algemene fitheid van jou en je medewerkers in kaart gebracht door middel van fitheidstesten en een analyse van de lichaamssamenstelling.
Individuele testing en coaching
Via professionele testen, scans en adviezen begeleiden we iedereen, ongeacht het sportieve niveau, om hun persoonlijke ambities waar te maken.
Integrale aanpak
Gezonde en fitte medewerkers hebben meer energie, een betere focus, een sterker immuunsysteem en minder stress. Ze voelen zich goed in hun vel en halen meer uit hun job. B-Tonic is dé welzijnsgids voor jou en je team. We bieden een integrale aanpak op maat van jouw bedrijf. Met blijvende resultaten.

Je bent in goed gezelschap!

Onderstaande klanten gingen aan de slag met B-Tonic en kunnen rekenen op gezonde en productieve medewerkers.
Heb je een vraag?

Heb je een vraag rond welzijn of de werking van de Werkbaarheids-cheques? Of wil je gewoon graag even met ons praten? Dat kan via onderstaand contactformulier!

Contactformulier
Ik wil meer weten over::