Baloise Gezinsplan

Een extra duwtje in de rug.
Jouw gezondheid en die van je gezin is het allerbelangrijkste kapitaal dat je hebt. Om die reden krijg jij als trouwe Gezinsplan-klant 30 % korting op de dienstverlening van B-Tonic.

Onze welzijnsprogramma's

We willen jouw welzijn en dat van je gezin verbeteren en optimaliseren dankzij leuke, impactvolle en direct inzetbare programma’s. We zetten in op deze vijf pijlers: gezond werken, gezond denken, gezond bewegen, gezond eten en gezond slapen om je letterlijk en figuurlijk goed in je vel te voelen.

Als Baloise-Gezinsplanklant heb je recht op 30 % korting op onderstaande programma’s. Gebruik je code om je korting te verzilveren.

Re-boost je mentale energie
Geef je psychische kracht een boost zodat je de dagdagelijkse uitdagingen beter het hoofd kunt bieden. Dit programma zorgt voor de juiste mindset voor een gelukkig leven.
Gezond eten en bewegen
Een online en leuk programma dat je eet- en beweegpatroon duurzaam wil verbeteren.
In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Gezondere en productievere medewerkers? Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Individuele testing en coaching
Via professionele testen, scans en adviezen begeleiden we iedereen, ongeacht het sportieve niveau, om hun persoonlijke ambities waar te maken.
Wellbeing Powerboosters
Kleine energie- of troostgevers kunnen een wereld van verschil maken. Ontdek hier ons gamma aan impactvolle cadeautjes voor … jezelf of je collega’s.

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!

Ellen Van den Branden
Activatie & Business Development B-Tonic

+32 (0) 477 66 66 73
ellen.van_den_branden@baloise.be

Succes Stories

Onderstaande klanten gingen aan de slag met B-Tonic en kunnen rekenen op gezonde en productieve medewerkers

Het was enorm verrassend en dan vooral ook het complete plaatje: slapen in een tent, het eten, de workshops, de omkadering en inzet van het ganse B-Tonic team. Het is altijd een verrijking voor jezelf, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben. Maar dat is nu net het moment om aan zoiets deel te nemen. Net op zo’n moment kan je je openstellen voor nieuwe dingen. En meenemen naar het dagelijkse professioneel leven.

Delphine Desmet

Zaakvoerder Verzekeringskantoor Johan Desmet
De driedaagse leadership was een echte beleving. De coaches zijn allemaal topexperten in hun vak, maar met één gemeenschappelijke filosofie. Ze nemen je bij de hand en pushen je net dat stapje verder. Tegelijk vormt het programma een ideaal moment om te netwerken. Te connecteren met mensen die anders in het leven staan of uit een andere sector komen. Kortom, een aanrader voor iedereen die even wil investeren in zichzelf. Die wil wegstappen uit de ratrace en iets wil doen aan body, mind en soul.

Pascale Aerts

Opleidingshoofd, Thomas More
We zochten een project om teamspirit te creëren, omdat we elkaar maanden niet gezien hadden. De challenge ‘Gezond in 100 dagen’ was hier de oplossing voor. Het traject biedt een grote bron van inspiratie over verschillende thema’s zoals gezonde voeding, bewegen, mentale gezondheid en slaap. Door deze integrale aanpak hebben we de teamspirit terug aangewakkerd en hebben we samen het pad naar een gezonde levensstijl bewandeld.

Lauriane Claeys

Zaakvoerster, Sadi Claeys Assurdel
Onze partner