Verzilver je winstdeelname

Jouw voordeel

B-Tonic en Baloise Insurance zetten welzijn meer dan ooit centraal. Daarom verhoogt Baloise Insurance het bedrag van je winstdeelname met 30% wanneer je kiest voor B-Tonic. Zo kan je in samenwerking met experts ter zake én met een stevig budget aan de slag om je welzijnsbeleid impactvol en duurzaam te verbeteren.

Op zoek naar oplossingen en programma’s voor jou als ondernemer, bedrijfsleider en/of leidinggevende en ook voor je medewerkers? Je kunt deelnemen aan een van onze trajecten of kiezen voor een aanpak op maat.

Hoe gaan we te werk?

Onze welzijnsprogramma's

De programma’s van B-Tonic nodigen je uit om te kiezen voor eersteklas fysieke en mentale gewoonten. We geloven sterk in een integrale aanpak en zetten daarom steeds in op deze vijf pijlers: (zelf)leiderschap, denk gezond, beweeg gezond, eet gezond en slaap gezond. We hebben verschillende programma’s, op maat van wat jouw organisatie nodig heeft. Het hele plaatje moet kloppen. Zo werk jij samen met je team aan een gezonde, bruisende en energieke werkplek. 

Wellbeing Teambuildings
Tijd om terug te connecteren en fysiek samen te komen! Deze teambuildings zorgen voor een energieke kickstart voor het volledige team.
Zelfleiderschap
Zet jezelf aan het stuur van je professionele groei en carrière. In deze opleiding van 19 tot 20 mei leer je jouw leiderschapscapaciteiten te optimaliseren.
Voor deze opleiding kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Energy Boost Challenge 2022
‘Energy Boost Challenge 2022’ is een 5-daagse ‘back to basic’ avontuur rond de Mont Blanc van 10 tot 14 juni.
In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Gezondere en productievere medewerkers? Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Leiding geven binnen een hybride werkomgeving
Hoe ga je op een slimme manier om met de veranderingen in de organisatie?
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Burn-out Preventie
Mensen zijn het allerbelangrijkste kapitaal voor een onderneming. Hun mentale welzijn is cruciaal voor het duurzaam succes van elk bedrijf.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Coaching op de werkvloer of remote
Kies een keynote, workshop of infosessie die aansluit bij jouw wensen en stel zo zelf je programma op maat samen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Medische Bilan op de werkvloer
Het Medische Bilan van B-Tonic, uitgevoerd door erkende artsen, geeft je een duidelijke analyse, gevolgd door een concreet en impactvol ondersteuningsprogramma.
Scans
Om een juist zicht te krijgen op de lichamelijke, mentale en professionele conditie van je team en/of organisatie vind je hier snelle en handige tests of scans die je daar een heel eind mee op weg helpen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.
Wellbeing Powerboosters
Kleine energie- of troostgevers kunnen een wereld van verschil maken. Ontdek hier ons gamma aan impactvolle cadeautjes voor … jezelf of je collega’s.
Individuele testing en coaching
Via professionele testen, scans en adviezen begeleiden we iedereen, ongeacht het sportieve niveau, om hun persoonlijke ambities waar te maken.
De Fit Check-up
Tijdens de Fit Check-up wordt de algemene fitheid van jou en je medewerkers in kaart gebracht door middel van fitheidstesten en een analyse van de lichaamssamenstelling.

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!

Ellen Van den Branden
Activatie & Business Development B-Tonic

+32 (0) 477 66 66 73
ellen.van_den_branden@baloise.be

Succes Stories

Onderstaande klanten gingen aan de slag met B-Tonic en kunnen rekenen op gezonde en productieve medewerkers

Het was enorm verrassend en dan vooral ook het complete plaatje: slapen in een tent, het eten, de workshops, de omkadering en inzet van het ganse B-Tonic team. Het is altijd een verrijking voor jezelf, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben. Maar dat is nu net het moment om aan zoiets deel te nemen. Net op zo’n moment kan je je openstellen voor nieuwe dingen. En meenemen naar het dagelijkse professioneel leven.

Delphine Desmet

Zaakvoerder Verzekeringskantoor Johan Desmet
De driedaagse leadership was een echte beleving. De coaches zijn allemaal topexperten in hun vak, maar met één gemeenschappelijke filosofie. Ze nemen je bij de hand en pushen je net dat stapje verder. Tegelijk vormt het programma een ideaal moment om te netwerken. Te connecteren met mensen die anders in het leven staan of uit een andere sector komen. Kortom, een aanrader voor iedereen die even wil investeren in zichzelf. Die wil wegstappen uit de ratrace en iets wil doen aan body, mind en soul.

Pascale Aerts

Opleidingshoofd, Thomas More
We zochten een project om teamspirit te creëren, omdat we elkaar maanden niet gezien hadden. De challenge ‘Gezond in 100 dagen’ was hier de oplossing voor. Het traject biedt een grote bron van inspiratie over verschillende thema’s zoals gezonde voeding, bewegen, mentale gezondheid en slaap. Door deze integrale aanpak hebben we de teamspirit terug aangewakkerd en hebben we samen het pad naar een gezonde levensstijl bewandeld.

Lauriane Claeys

Zaakvoerster, Sadi Claeys Assurdel

B-Tonic is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille inzake advies en opleidingen. Voor projecten met de kmo-portefeuille advies zal de focus liggen op betere productiviteit, minder ziekteverzuim, lagere werkdruk, minder personeelsverloop, betere efficiëntie, etc. Voor projecten met de kmo-portefeuille opleiding wil B-Tonic bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de individuele professionals en teams binnen een bedrijf door middel van opleidingen.

Onze partner