Témoignages

Les clients ci-dessous ont fait confiance à B-Tonic et peuvent compter sur des collaborateurs productifs et en bonne santé. 

Het was enorm verrassend en dan vooral ook het complete plaatje: slapen in een tent, het eten, de workshops, de omkadering en inzet van het ganse B-Tonic team. Het is altijd een verrijking voor jezelf, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben. Maar dat is nu net het moment om aan zoiets deel te nemen. Net op zo’n moment kan je je openstellen voor nieuwe dingen. En meenemen naar het dagelijkse professioneel leven.

Delphine Desmet

Zaakvoerder Verzekeringskantoor Johan Desmet
De driedaagse leadership was een echte beleving. De coaches zijn allemaal topexperten in hun vak, maar met één gemeenschappelijke filosofie. Ze nemen je bij de hand en pushen je net dat stapje verder. Tegelijk vormt het programma een ideaal moment om te netwerken. Te connecteren met mensen die anders in het leven staan of uit een andere sector komen. Kortom, een aanrader voor iedereen die even wil investeren in zichzelf. Die wil wegstappen uit de ratrace en iets wil doen aan body, mind en soul.

Pascale Aerts

Opleidingshoofd, Thomas More
We zochten een project om teamspirit te creëren, omdat we elkaar maanden niet gezien hadden. De challenge ‘Gezond in 100 dagen’ was hier de oplossing voor. Het traject biedt een grote bron van inspiratie over verschillende thema’s zoals gezonde voeding, bewegen, mentale gezondheid en slaap. Door deze integrale aanpak hebben we de teamspirit terug aangewakkerd en hebben we samen het pad naar een gezonde levensstijl bewandeld.

Lauriane Claeys

Zaakvoerster, Sadi Claeys Assurdel
Regardez aussi nos autres vidéos:

Tendances 2022 Bien-être & Connectivité

Quatre Belges sur dix font bonne figure au travail pour cacher leur stress et leur anxiété

Selon une étude réalisée auprès de plus d’un millier de Belges à la demande de B-Tonic, filiale de l’assureur Baloise Insurance, près de 56 % des travailleurs belges déclarent que leur travail est devenu plus pénible depuis la pandémie. Plus alarmant encore, quatre travailleurs sur dix affirment qu’ils font bonne figure pour cacher leur stress et leur anxiété au travail.

Pour lire dans son intégralité le rapport de B-Tonic et de l’analyste des tendances Herman Konings, cliquez dessous:

Tendances 2022 Bien-être et connectivité
Vous avez une question?

Vous avez une question ou quelque chose n’est pas clair ? Vous ne savez pas comment réaliser un exercice spécifique ? Vous avez besoin de motivation ? Ou juste envie de parler avec nous ? Vous pouvez le faire au moyen du formulaire de contact ci-dessous !

B-Tonic
Formulaire de contact
Je veux en savoir plus sur: