Ontvang een subsidie voor onze programma’s met de werkbaarheidscheque en ga meteen aan de slag

Werk samen met je team aan een gezonde, bruisende en energieke werkvloer. Zet in op een duurzaam welzijnsbeleid en laat je hierin ondersteunen door de Vlaamse Overheid, tot maar liefst € 10.000!

Waarvoor kan de Werkbaarheidscheque ingezet worden?
Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 10.000.
Welke adviezen en opleidingen komen hiervoor in aanmerking?

In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Door dit kant-en-klaar online leerplatform met hybride activiteiten zorgen wij ervoor dat werkplezier, motivatie en verbinding tussen collega’s weer versterkt.

Zelfleiderschap
De crisis bracht ons diverse inzichten in hoe werkgewoontes drastisch kunnen veranderen. Leer nieuwe gewoontes en competenties aan tijdens deze korte en krachtige 2-daagse opleiding.

Human Capital Scan
Voer een scan uit van de werkbaarheid van het werk in je organisatie. Laat je bovendien begeleiden bij het opstellen en implementeren van een werkbaarheidsplan.

De steun kan enkel toegekend worden voor adviezen en opleidingen die worden uitgevoerd door geregistreerde erkende dienstverleners van de kmo-portefeuille of door dienstverleners met een kwaliteitsregistratie van Werk en Sociale Economie.

B-Tonic beschikt over beide kwaliteitslabels. B-Tonic is een geregistreerd dienstverlener voor werkbaarheidscheque en kwaliteitsregistratie WSE.

Registratienummer B-Tonic DV.A243403 – DV.O243402 – KDB000001929.