Denk, eet en beweeg gezond in 100 dagen!

Gezondere en productievere medewerkers?
Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.

Eerstvolgende startdatum

14 februari 2022

Ja, ik wil meer te weten komen over het 'Gezond in 100 dagen'-traject

Gezondere teamleden, betere sfeer, meer productiviteit. Bring it on!

100 dagen - meer betrokkenheid

Meer betrokkenheid

Een teamlid dat zich betrokken voelt is 43% productiever. Daarom stimuleren we dat met een totaalbeleving voor het gehele team. We dagen iedereen uit om samen én individueel gezondheidsdoelen te bereiken. Na een programma van 100 dagen staat er een team dat fitter, weerbaarder en meer betrokken is.

meetbare resultaten

Meetbare resultaten​

Aan het begin meten we de biologische leeftijd van de teamleden. Dat geeft inzicht in de mentale en fysieke gezondheid. Aan het einde herhalen we de test. Zo meten we de progressie.

100 dagen - op maat van je organisatie_1

Op maat van jouw organisatie

Het basisprogramma is eenvoudig uit te breiden. Ga je voor een volledig online programma, of voeg je liever workshops op de werkvloer toe?  Wil je extra coaching sessies voor je team of een lanceringsevent? We passen het programa aan op maat van jouw organisatie en het beschikbare budget.

Zo werkt het

Fitheid is niet alleen fysiek. En motivatie is bijvoorbeeld niet alleen mentaal. Daarom pakken we in 100 dagen alle facetten van gezondheid aan. Met maandelijkse interactieve sessies, wekelijkse video’s en opdrachten en een inspirerende activatiecampagne houden we iedereen gemotiveerd van begin tot eind.
Eerstevolgende startdatum van dit programma: 14/02/2022

3 pijlers

Denk gezond

Weerbaarheid, stressbestendigheid, positiviteit, focus… We gaan aan de slag met wetenschappelijk onderbouwde inzichten en praktische tools die onze mentale veerkracht vergroten. Zo leert je team beter omgaan met stress, veranderingen en conflicten op de werkvloer. We geven inzichten in de werking van het brein, mindfulness en tips voor een gezonde slaaphygiëne. Zo kan ieder teamlid gefocust zijn doelen bereiken.

Eet gezond

Voeding is de brandstof voor lichaam én geest. De wetenschap ontdekt de laatste jaren pas hoe groot de invloed is van onze spijsvertering op ons presteren. Onze diëtisten en experten in gewoonteverandering zetten die inzichten om in een praktisch haalbaar én smakelijk voedingsprogramma dat ons helpt ons goed te voelen in ons (net iets minder gevulde) vel.

Beweeg gezond

Om productief te werken heb je energie nodig. Meer bewegen geeft energie én mentale veerkracht. Onze coaches en beweegexperts dagen elk teamlid uit om met work-outs, tips rond ergonomie en beweegadvies hun eigen grenzen te verkennen. Geen dagelijkse marathons maar kleine inspanningen op ieders niveau. Want elk lichaam is anders.

Testimonial

Lauriane Claeys - Sadi Claeys Assurdel

De medewerkers van Sadi Claeys Assurdel hebben als team reeds deelgenomen aan het ‘Gezond in 100 dagen’-programma. Volgens Lauriane Claeys, zaakvoerster van Sadi Claeys Assurdel, zijn je mensen dan ook je sterkste kapitaal en vindt zij het de verantwoordelijk van de werkgever om aandacht te schenken aan hun welzijn. 
Hoe Lauriane en haar medewerkers het ‘Gezond in 100 dagen’-traject hebben ondervonden, vertelt ze je graag zelf. 

Op maat van jouw organisatie

Small

1 - 24 deelnemers
125 p.p. excl. BTW
 • Leeftijdstest
 • 12 Online leermodules
 • 3 Webinars
 • Persoonlijk resultaat
 • ------------
 • *Optioneel
  4 extra 1 op 1 coachingsessies
  60€ p.p. excl. BTW
  per sessie

Medium

25 - 49 deelnemers
113 p.p. excl. BTW
 • Leeftijdstest
 • 12 Online leermodules
 • 3 Webinars
 • Persoonlijk resultaat
 • ------------
 • *Optioneel
  4 extra 1 op 1 coachingsessies
  60€ p.p. excl. BTW
  per sessie

Large

Vanaf 50 deelnemers
106 p.p. excl. BTW
 • Leeftijdstest
 • 12 Online leermodules
 • 3 Webinars
 • Persoonlijk resultaat
 • ------------
 • *Optioneel
  4 extra 1 op 1 coachingsessies
  60€ p.p. excl. BTW
  per sessie

Kiezen voor welzijn op het werk is kiezen uit veel verschillende programma’s met verschillende smaken en thema’s. Heb je daarom nog vragen? Wil je graag advies? Of kies je graag voor maatwerk? Vul het contactformulier in en samen bekijken we de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Niet wat je zoekt?
Ontdek onze andere programma's

Gezond eten en bewegen

Gezonde voeding en beweging zijn twee cruciale pijlers om gezond en fit te blijven. Maak als werkgever het verschil en geef voeding en beweging een plaats in je organisatie.

Durf leiding nemen

Hoe scherp je je zelfbewustzijn aan en gebruik je je onzekerheid, angst en stress om jezelf opnieuw uit te vinden als leider?