Zelfleiderschap

Zet jezelf aan het stuur van je professionele groei en carrière. In deze module ga je op zoek naar je innerlijke leider en ontdek je de kracht van je professionele stem. We werken rond thema’s zoals zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en kwetsbaarheid. 

Voor wie is dit
programma bedoeld?

Wat haal je uit dit programma?

Inhoud van ons programma ‘Zelfleiderschap’

Hier wordt ingezet op een opleiding voor leidinggevenden met tips rond communicatie, verbinding,  leiderschapsstijl, conflicten, teamwerking. Er worden tools aangereikt om je zelfbewustzijn aan te scherpen en te gebruiken bij onzekerheid, waardoor je jezelf als leidinggevende opnieuw kan uitvinden.

Naast onze twee topexperten staan er interactieve sessies met een aantal Gentse ondernemers op de planning. Geniet ’s avonds van een culinair hoogtepunt bij restaurant Masté. Met Sam Van Houcke, ondernemer en topchef keren we terug naar de essentie en naar de puurheid op het bord met kruiden uit eigen achtertuin.

Optimaliseer jouw leiderschapscapaciteiten

Grenzeloze mindset, laser focus en vertrouwen. Wees klaar voor de toekomst, durf je talenten en vaardigheden ontdekken en ten volle benutten. Met deze ‘power skills’ leert Cédric Dumont (TEDx-spreker) jou waarom durf en focus het nieuwe IQ zijn. Leer hoe je je zelfbewustzijn kunt versterken. Hoe je onzekerheid kunt gebruiken om te groeien en jezelf opnieuw uit te vinden als leidinggevende. 

Coach: Cédric Dumont 
Tedx-spreker

Leer technieken aan om zelfverzekerd leiding te geven

Prof Dr. Kathleen Vangronsvelt reikt handvaten aan om je performantie te stimuleren in een post-COVID werkcontext. De interactieve workshop informeert en inspireert. Je keert terug naar de werkvloer met correcte, wetenschappelijk onderbouwde en hands-on informatie die je direct in actie(s) kunt omzetten. Leer focussen op het menselijk potentieel binnen de werkcontext, creëer vertrouwen en bouw aan een sterker engagement, hogere betrokkenheid en betere prestaties.


Coach: Kathleen Vangronsvelt
Professor ‘Organizational behaviour’
Antwerp Management School

Praktische informatie

Verblijf in YALO Gent

Ga de uitdaging aan:

Zelfleiderschap: durf leiding nemen over jezelf
Het ‘Zelfleiderschap’-traject  is een tweedaags residentieel programma, gelimiteerd tot 20 personen.
€ 985 p.p. (excl BTW)

Contact

Graag meer info of een voorstel op maat? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.

Onze andere programma's:

In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Gezondere en productievere medewerkers? Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.
Gezond eten en bewegen
Gezonde voeding en beweging zijn twee cruciale pijlers om gezond te blijven. Maak als werkgever het verschil en geef voeding en beweging een plaats in je organisatie.
Mindset zonder grenzen
‘Mindset zonder grenzen’ is een 5-daagse ‘back to basic’ avontuur rond de Mont Blanc.