Gezond eten en bewegen

Gezonde voeding en beweging zijn twee cruciale pijlers om gezond en fit te blijven. Maak als werkgever het verschil en geef voeding en beweging een plaats in je organisatie.

Programma
Je start met een sportieve test en een gesprek met een beweeg- en voedingsexpert. Twaalf weken lang krijg je online voedings- en beweegadvies. Met een haalbaar trainingsplan zet je jezelf letterlijk in beweging. Denk je dat je zoiets niet volhoudt? We hebben een waaier aan tips om de lastige momenten te overbruggen. Zo kies ook jij elke dag voor je gezondheid.

Ga de uitdaging aan:

Gezond eten en bewegen
Gezonde voeding en beweging zijn twee cruciale pijlers om gezond en fit te blijven. Een inkopper, maar niet altijd evident om het op een goede manier te integreren in een druk leven. Maak als werkgever het verschil en geef voeding en beweging een plaats in je organisatie. Wedden dat je je team motiveert?
€ 114 p.p. (excl BTW)

Contact

Graag meer info of een voorstel op maat? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.

Onze andere programma's:

In 100 dagen naar een energieke werkvloer
Gezondere en productievere medewerkers? Dit is het integrale wellbeingprogramma voor jouw bedrijf.
Zelfleiderschap
Zet jezelf aan het stuur van je professionele groei en carrière. In deze module ga je op zoek naar je innerlijke leider en ontdek je de kracht van je professionele stem.
Mindset zonder grenzen
‘Mindset zonder grenzen’ is een 5-daagse ‘back to basic’ avontuur rond de Mont Blanc.