Fit en gezond in 100 dagen

Baloise Insurance en SBS Skillbuilders schenkt jou gratis een deelname aan het online welzijnstraject ‘Gezond in 100 dagen’ ter waarde van € 125,00.
Indien gewenst, kunnen er 4 extra 1 op 1-coachingsessies aangekocht worden. 

Opstartdatum

14/02/2022

Zo werkt het

Fitheid is niet alleen fysiek. En motivatie is bijvoorbeeld niet alleen mentaal. Daarom pakken we in 100 dagen alle facetten van gezondheid aan. Met maandelijkse interactieve sessies, wekelijkse video’s en opdrachten en een inspirerende activatiecampagne houden we iedereen gemotiveerd van begin tot eind.

 

3 pijlers

Webinar
Denk gezond

Anneleen De Lille
donderdag 24/02 van 12h tot 13h

Weerbaarheid, stressbestendigheid, positiviteit, focus… We gaan aan de slag met wetenschappelijk onderbouwde inzichten en praktische tools die onze mentale veerkracht vergroten. Zo leert je team beter omgaan met stress, veranderingen en conflicten op de werkvloer. We geven inzichten in de werking van het brein, mindfulness en tips voor een gezonde slaaphygiëne. Zo kan ieder teamlid gefocust zijn doelen bereiken.

Webinar
Eet gezond

Jolien Lewyllie
maandag 28/03 van 12h tot 13h

Voeding is de brandstof voor lichaam én geest. De wetenschap ontdekt de laatste jaren pas hoe groot de invloed is van onze buik op ons presteren. Onze diëtisten en experten in gewoonteverandering zetten die inzichten om in een praktisch en haalbaar voedingsprogramma dat ons helpt ons goed te voelen in ons (net iets minder gevulde) vel.

Beweeg gezond

Webinar
Beweeg gezond

Aline Fobe
dinsdag 19/04 van 12h tot 13h

Om productief te werken heb je energie nodig. Meer bewegen geeft energie én mentale veerkracht. Onze coaches en beweegexperts dagen elk teamlid uit om met work-outs, tips rond ergonomie en beweegadvies hun eigen grenzen te verkennen. Ieder op z’n eigen niveau. Want elk lichaam is anders.

Testimonial

De medewerkers van Sadi Claeys Assurdel hebben als team reeds deelgenomen aan het ‘Gezond in 100 dagen’-programma.
Volgens Lauriane Claeys, zaakvoerster van Sadi Claeys Assurdel, zijn je mensen dan ook je sterkste kapitaal en vindt zij het de verantwoordelijk van de werkgever om aandacht te schenken aan hun welzijn. 
Hoe Lauriane en haar mede-werkers het’Gezond in 100 dagen’-traject hebben ondervonden, vertelt ze je
graag zelf. 

Lauriane Claeys
Zaakvoerster Sadi Claeys Assurdel