Meten is weten

We willen allemaal dat onze medewerkers de meest gezonde en energieke versie van zichzelf zijn. Het is echter niet zo eenvoudig om te weten waar nu net de ‘groeimarge’ zit, zowel op niveau van het individu als op niveau van de organisatie. Om een juist zicht te krijgen op de lichamelijke, mentale en professionele conditie van je team en/of organisatie vind je hier snelle en handige tests of scans die je daar een heel eind mee op weg helpen.

Human Capital Scan
Wat geeft mijn medewerkers energie en wat bezorgt hen met name stress? Hoe worden mijn medewerkers fysiek en mentaal sterker? Wat werkt motiverend en leidt tot goede en betere werkresultaten? Welke weg leidt tot betere zelfontplooiing en -ontwikkeling?
Leeftijdstest
‘Je bent zo oud als je je voelt’, zegt de boutade. Maar hoe oud is dat dan juist? De unieke Wellbeing works leeftijdstest meet bij je medewerkers de impact van hun levensstijl op hun biologische leeftijd. Een snelle en handige manier om een idee te krijgen van hoe het met de lichamelijke en mentale gezondheid van je team gesteld is. De vragenlijst werd deskundig opgesteld door de experts van Energy Lab.
Good Work Goals
Met deze Goed Werk-Doelstellingen verbinden de ondertekenende bedrijven zich tot leiderschap voor het creëren van werkomgevingen die goede werknemers waarderen en goede samenlevingen ondersteunen. Ze dragen de booschap uit dat het centraal stellen van de mens essentieel is voor de gezondheid van economie, maatschappij en milieu.
Burn-outscan
Onderzoek toont dat er vandaag 60% meer medewerkers op de rand van een burn-out staan dan twee jaar geleden. Daarvan loopt 1 op 3 een (hoog) risico om binnenkort uit te vallen. De B-Tonic Burn-outscan peilt hoe het met het mentaal welzijn en de veerkracht van je medewerkers gesteld is en voegt de resultaten samen in een overzichtelijk rapport. Een belangrijke tool in de strijd met wat gezondheidswatchers ‘de nieuwe pandemie’ noemen.
Heb je een vraag?

Heb je een vraag rond welzijn of de werking van de Werkbaarheids-cheques? Of wil je gewoon graag even met ons praten? Dat kan via onderstaand contactformulier!

Contactformulier
Ik wil meer weten over: