Burn-outscan

Onderzoek toont dat er vandaag 60% meer medewerkers op de rand van een burn-out staan dan twee jaar geleden. Daarvan loopt 1 op 3 een (hoog) risico om binnenkort uit te vallen. De B-Tonic Burn-outscan peilt hoe het met het mentaal welzijn en de veerkracht van je medewerkers gesteld is en voegt de resultaten samen in een overzichtelijk rapport. Een belangrijke tool in de strijd met wat gezondheidswatchers ‘de nieuwe pandemie’ noemen. 

Voor hr-managers, leidinggevenden en ondernemers wordt het mentaal welzijn van hun medewerkers dé absolute topprioriteit voor de komende jaren. De reden is voor de hand liggend: gelukkige en gezonde medewerkers zijn meer gemotiveerd en vallen minder snel uit.

Een makkelijke opdracht is dit echter niet: menselijke gevoelens zijn niet zwart-wit en laten zich – ook door de persoon zelf – vaak moeilijk lezen. Daarom ontwikkelde B-Tonic samen met burn-outexperts een deskundige vragenlijst die peilt naar de mentale veerkracht van je medewerkers.

Het is dus een snelle en handige tool waarmee je de vinger aan de pols houdt van je bedrijf. Na afloop van de test volgt een uitgebreid rapport dat weergeeft hoe het met je medewerkers gesteld is en welke aandachtspunten gesignaliseerd werden.

Onze burn-outscan is gebaseerd op rapporten en adviezen van burn-outexperts enerzijds en op basis van actuele wetenschappelijke literatuur anderzijds. Elke parameter werd zorgvuldig onderzocht en wetenschappelijk gevalideerd. Dit geeft gebruikers een realistisch beeld over hoe het met de mentale veerkracht gesteld is. Deze tool is louter voor screening bedoeld en is geen diagnostische test. Voor een grondige diagnose is extra onderzoek door een arts vereist. 

Actie: Je hebt een bedrijfscode nodig om deze test te doen. Je kan de test nu gratis invullen met deze code: wbw-odipop

Vraag een scan aan voor jouw team

Graag meer info of een voorstel op maat? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.

Kies voor jezelf met onze welzijnsoplossingen:

Re-boost je mentale energie
Geef je psychische kracht een boost zodat je de dagdagelijkse uitdagingen beter het hoofd kunt bieden. Dit programma zorgt voor de juiste mindset voor een gelukkig leven.
Gezond eten en bewegen
Een online en leuk programma dat je eet- en beweegpatroon duurzaam wil verbeteren.
Ergonomie op de werkvloer​
Kies een keynote, workshop of infosessie die aansluit bij jouw wensen en stel zo zelf je programma op maat samen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.