Leeftijdstest

Hoe oud ben je écht?

Hoe gaat het met je medewerkers?
 
Gelukkige en gemotiveerde teams zijn de motor van elk succesvol bedrijf. Dankzij onze unieke B-Tonic leeftijdsscan hou je als HR-verantwoordelijke, leidinggevende of ondernemer de vinger aan de pols van de gezondheid van je medewerkers, met een grote focus op veerkracht en mentaal welzijn.
 
Deze vragenlijst, deskundig opgesteld door onze experts, meet concreet hoe groot de impact van onze levensstijl is op onze biologische leeftijd. Het is dus een snelle en handige tool dat je een concreet zicht geeft op het welzijn van je bedrijf. Na afloop van de test ontvang je een uitgebreid rapport dat weergeeft hoe het met je medewerkers gesteld is en welke aandachtspunten gesignaliseerd werden.
 

Onze leeftijdstest is gebaseerd op rapporten en adviezen van de WHO enerzijds en op basis van actuele wetenschappelijke literatuur  anderzijds. Elke parameter werd zorgvuldig onderzocht en wetenschappelijk gevalideerd. Dit geeft gebruikers een realistisch beeld over hoe hun gedrag impact heeft op hun biologische leeftijd. Deze tool is louter voor screening bedoeld en is geen diagnostische test. Voor een grondige diagnose is extra onderzoek door een arts vereist. 

Actie: Je hebt een bedrijfscode nodig om deze test te doen. Je kan de test nu gratis invullen met deze code: wbw-odipop

Vraag een scan aan voor jouw team

Graag meer info of een voorstel op maat? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.

Kies voor jezelf met onze welzijnsoplossingen:

Re-boost je mentale energie
Geef je psychische kracht een boost zodat je de dagdagelijkse uitdagingen beter het hoofd kunt bieden. Dit programma zorgt voor de juiste mindset voor een gelukkig leven.
Gezond eten en bewegen
Een online en leuk programma dat je eet- en beweegpatroon duurzaam wil verbeteren.
Ergonomie op de werkvloer​
Kies een keynote, workshop of infosessie die aansluit bij jouw wensen en stel zo zelf je programma op maat samen.
Voor dit traject kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque.