Success Stories

Onderstaande klanten gingen aan de slag met B-Tonic en kunnen rekenen op gezonde en productieve medewerkers. 

Het was enorm verrassend en dan vooral ook het complete plaatje: slapen in een tent, het eten, de workshops, de omkadering en inzet van het ganse B-Tonic team. Het is altijd een verrijking voor jezelf, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben. Maar dat is nu net het moment om aan zoiets deel te nemen. Net op zo’n moment kan je je openstellen voor nieuwe dingen. En meenemen naar het dagelijkse professioneel leven.

Delphine Desmet

Zaakvoerder Verzekeringskantoor Johan Desmet
De driedaagse leadership was een echte beleving. De coaches zijn allemaal topexperten in hun vak, maar met één gemeenschappelijke filosofie. Ze nemen je bij de hand en pushen je net dat stapje verder. Tegelijk vormt het programma een ideaal moment om te netwerken. Te connecteren met mensen die anders in het leven staan of uit een andere sector komen. Kortom, een aanrader voor iedereen die even wil investeren in zichzelf. Die wil wegstappen uit de ratrace en iets wil doen aan body, mind en soul.

Pascale Aerts

Opleidingshoofd, Thomas More
We zochten een project om teamspirit te creëren, omdat we elkaar maanden niet gezien hadden. De challenge ‘Gezond in 100 dagen’ was hier de oplossing voor. Het traject biedt een grote bron van inspiratie over verschillende thema’s zoals gezonde voeding, bewegen, mentale gezondheid en slaap. Door deze integrale aanpak hebben we de teamspirit terug aangewakkerd en hebben we samen het pad naar een gezonde levensstijl bewandeld.

Lauriane Claeys

Zaakvoerster, Sadi Claeys Assurdel
Bekijk ook onze andere video's:

Trendrapport 2022 Wellbeing & connectiviteit

4 op de 10 Belgen zet ‘stoer gezicht’ op om angst en stress te verbergen op werk

Bijna 56 procent van de werkende Belgen geeft aan dat de pandemie hun job zwaarder heeft gemaakt, zo blijkt uit een studie bij meer dan 1.000 Belgen in opdracht van B-Tonic, dochtermaatschappij van verzekeraar Baloise Insurance. Erger nog is dat 4 op de 10 werknemers zelfs zegt vaak een ‘stoer gezicht’ op te zetten om angst en stress te verbergen op de werkvloer.

Download het integrale rapport met de inzichten van B-Tonic en trendwatcher Herman Konings:

Trendrapport 2022 Wellbering en connectiviteit
Heb je een vraag?

Heb je een vraag rond welzijn of de werking van de Werkbaarheids-cheques? Of wil je gewoon graag even met ons praten? Dat kan via onderstaand contactformulier!

Contactformulier
Ik wil meer weten over: