Wellbeing Teambuildings

Tijd om terug te connecteren en fysiek samen te komen! Deze teambuildings zorgen voor een energieke kickstart voor het volledige team.

Samen naar een energieke en dynamische werkvloer!

Deze boeiende Lunch&Learn-sessie wilt jou en je collega’s informeren, motiveren en inspireren om meer aandacht te hebben voor belangrijke gezondheidsboosters zoals slaap, voeding, beweging en stressreductie. We geven meteen toepasbare tips & tricks voor een energieke en dynamische werkvloer, waarna jullie in team kunnen genieten van een (h)eerlijke lunch samen.

Back to nature met onze Wildplukworkshop

Onze topchef dompelt jou en je collega’s onder in de wondere wereld van eetbare planten, dit terwijl er wordt gewandeld, gekookt en lekker gegeten. Leer planten herkennen en ontdek hoe je deze het best kunt klaarmaken. Een unieke manier om met je collega’s te (her)connecteren!

Wat is er zo bijzonder aan eetbare planten? Er zijn zoveel redenen waarom wilde eetbare planten fascinerend zijn, de beste misschien wel dat je door bossen kunt dwalen en wilde eetbare planten en paddestoelen terug mee naar huis kunt nemen om klaar te maken. Kennis dat voor de meesten onder ons zo goed als verdwenen was, wordt door deze wildplukworkshop herontdekt.

Masterclass klantbeleving

Het begin van een Masterclass klantbelevingstraject begint altijd met confrontatie.

“Klanten vergeten misschien wat je zei, maar ze vergeten nooit hoe je ze deed voelen”

Zou het niet fantastisch zijn dat jouw klanten een service krijgen die niet opdringerig is maar vooral ongezien?

Mission statement, waarden en visie zijn zaken die veelal snel stof vergaren in een verloren map. Wat als je deze zou kunnen gebruiken om jouw team met de neuzen in dezelfde richting te krijgen? Een fantastische manier om ervoor te zorgen dat jouw mensen altijd weten hoe te reageren in eender welke situatie. Hoe onderscheidt deze masterclass zich in van eender welk ander systeem? Tijdens deze masterclass creëren we het DNA van jouw gastvrijheidsstrategie. Iets wat niemand anders heeft: servicetaal. Met deze stap geef je jouw team een rugzak vol met verbale knallers om te gebruiken in alledaagse situaties. Makkelijk of moeilijke klanten? Het maakt niet meer uit, ze weten altijd hoe te reageren.

Back to basics 4x4 offroad ‘overlanden’-avontuur

Verras je team met dit unieke avontuur. In het gezelschap van één of meerdere robuuste 4×4 Ranger, inclusief 4-persoons iKamper daktent, ga je back to basics en geniet je van de onthaastende kracht van de natuur. Je reist dus letterlijk ‘over land’ met een sterke focus op zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en het ontdekken van nieuwe plaatsen. 

Plantbased Food Tour

Ontdek Antwerpen van een heel andere kant, samen met je team! De Plantbased Food Tour is een gegidste culinaire wandeling met Plantbased Food expert Lisa Wuyts. Ze gidst jou langs 5 à 7 verschillende plant-friendly plekken waar je overal iets te eten krijgt. Samen vormt dat een heerlijke maaltijd met veel verschillende smaken en kleuren. Wandel samen door de mooiste (verborgen) straatjes, eet verschillende gerechtjes en ga naar huis met enorm veel info en tips over plantbased eten. Een heerlijke ontdekking voor jouw team!

Vraag vrijblijvend meer informatie over jouw teambuilding

Graag meer info of een voorstel op maat? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.